Meteen naar de content

OPRUIMING! ALLE PAINTINGS VOOR INKOOPPRIJS

  Hoe denken onze klanten over YPW?

   Bij Your Painting World vinden we het het belangrijkst dat onze klanten tevreden zijn. Wij halen er voldoening uit als we weer iemand blij hebben kunnen maken. 

   Onlangs ontvingen wij een recensie van Gilbert, die al een tijdje een tevreden klant is en dit vonden wij zo leuk, dat wij dit echt even wilde delen. Dit is wat hij zei: 

  "Een drietal maanden geleden kwam ik via mijn kinderen terecht op Your Painting World, ik was meteen verkocht. Het is momenteel mijn voornaamste tijdverdrijf sinds ik met pensioen ben gegaan. 

  Het is eenvoudig, je werkt zo precies als je zelf wilt en het resultaat is verbluffend. Een kadertje erom en je kan ze mooi ophangen aan je muur. 

  Ik wacht vol geduld op mijn volgende levering, dit is namelijk een schilderij op nummer van mijn eigen foto. Ik ben ontzettend benieuwd hoe dat eruit gaat zien"

  Zo zie je dat schilderen op nummer niet alleen voor kinderen is, maar dat het ook voor volwassen een leuke tijdsbesteding is. 

   

  comment 8 reacties

  D
  Debby calendar_today

  Ben heel tevreden over de service had mijn eerste bestelling gedaan maar die kwam helaas niet aan spoorloos bij de bezorger.
  Er is een nieuw pakket verzonden en die heb ik mogen ontvangen, netjes verpakt en sta te popelen om te beginnen

  M
  Marian calendar_today

  Het doek is mooi. De penselen redelijk, naar de plastic cupjes waar de verf in zit WAARDELOOS. Ik heb atrose aan de vingers en krijg ze niet open. Ook daardoor mijn nagels gescheurd en gespleten. Jammer hoor..dacht een nieuwe hobby te hebben 🥺

  V
  Van Nieuwenhove calendar_today

  Schilderen is fantastisch, erg lek en het doek Is mooi , maar de penselen trekken op niks vind ik hoor .van alles een maatje , maar om mooi in de puntjes te gaan nog 1 dunner dan het dunste dar er al bi is .ik weet ni wat maat want op die 3 groene staat geen nummertje op .

  C
  Claire de Bruin calendar_today

  Ik ben gaan schilderen op nummer, omdat ik borduren heel slecht zag en was daardoor opzoek naar een nieuwe hobby die je net zo duur kan maken als jezelf wilt. Bij YPW krijg je goede kwaliteit doek en verf, want ik heb ook een keer bij Alie besteld en dat was toch een stuk minder, dus voortaan bestel ik alleen bij YPW en je krijgt het relatief snel geleverd, of binnen 2 dagen en anders binnen 2 weken.

  D
  Dirk calendar_today

  Hallo,
  Met de corona ben ik ook beginnen schilderen en sindsdien heb ik er al
  enkele, al mis ik wel de grotere formaten ,die ik nu zou willen uitproberen,
  ik denk dat er ook meerdere personen zijn die dat zouden willen,

  mvg

  Laat een reactie achter

  150.438+ tevreden klanten

  Voorraad in Nederland

  Levenslange garantie